33 Jornada d’Informació de l’ADC

ADC - 33 Jornada


Text jornada 33


Pots inscriure’t a la Jornada fins el 26 d’Octubre, on a més a més, de recordar-nos com tenir cura dels nostres peus i conèixer que fan els cirurgians amb les nostres arteries per donar més vida al peu diabètic, també comptarem amb la presència d’un atleta que va participar en els Jocs Olímpics de Los Angeles, amb la marxa, avui més coneguda com el Fitwalking.

El pica – pica de Can Sauleda i les cremes i altres detalls, gentilesa d’Eudermin i Pedi-Relax ens ajudaran a . . . ? CAMINAR AMB BON PEU.

Preu d’Inscripció:
Socis ADC i/o acompanyant per soci (màxim 2 acompanyants per soci):
5 euros per persona.
No socis: 10 euros per persona.

Forma d’inscripció:
Cal fer la reserva a través del correu [email protected] o del telèfon 93 451 36 76 (de dilluns a dijous de 16 a 20 h) indicant el nom i cognoms de les persones que sereu i un telèfon de contacte.

Ingresseu els diners que corresponguin al compte:
2100-3291-97-2100320459 de “la Caixa” fent constar el nom de la persona que ha fet la trucada o ha enviat el correu electrònic i després envieu el comprovant de d’ingrés al fax 93 454 14 04.

També es podrà pagar en efectiu el dia de la Jornada però en cas que s’omplin les places tindran preferència les persones que hagin pagat per avançat al compte corrent.

Seria millor fer les inscripcions a traves de transferència per evitar demores en l’entrada.

Us adjuntem el programa de la Jornada.
Per a més informació escriu a: [email protected]

Associació de Diabètics de Catalunya.