Avís legal

En compliment amb el deure de informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informem que la URL adcc.cat (d’ara endavant ADCC) és un domini propietat d’ASSOCIACIÓ DE DIABÈTICS DE LA CATALUNYA CENTRAL (d’ara endavant l’ENTITAT), amb domicili situat a ALTHAIA-Centre Hospitalari c/ Flor de Lis 33 planta 1 – 08242 Manresa, amb C.I.F. nº G67180588.
Totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al PORTAL són propietat de l’ENTITAT o de tercers, sense que pugui entendre’s que l’ús o accés al lloc i/o als serveis, atribueixi a l’usuari algun dret sobre les citades marques, noms comercials i/o signes distintius.
Així mateix, els continguts publicats al web, el seu disseny gràfic, imatges, bases de dades i codi font són propietat intel·lectual de l’ENTITAT o de tercers, sense que puguin entendre’s cedits a l’usuari, en virtut de l’establert en aquest Avís Legal, cap dels drets d’explotació que existeixen o puguin existir sobre aquests continguts més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del PORTAL i dels serveis que es presten a través d’ell.
L’accés a aquest web és responsabilitat exclusiva dels usuaris. El simple accés al PORTAL no suposa entaular cap tipus de relació de caràcter comercial entre l’ENTITAT i l’usuari. Accedint a ell accepta els següents termes i condicions.