Notícies

Avui han acabat les Colònies d'Estiu 2022 de l'AdCc amb plena satisfacció per part de les participants. Volem agrair públicament el treball voluntari dels metges, metgesses i monitores que han fet possible la seva realització. Moltes gracies a tothom!!

Us fem difusió d’una xerrada sobre fotoprotecció que farà l’equip de Salut Comunitària del CAP Sagrada Família de Manresa el proper dijous, dia 16 de juny a les 16h de la tarda, al Casal Cívic de La Font dels Capellans, de manera presencial i obert a tota la comunitat. Aquesta activitat està dirigida per la Dra. Fornés, amb la col·laboració de residents.

xerrada protecció solar 16 Juny

Hem rebut uns molt bons consells per sortir d'excursió, amb el bon temps bé de gust sortir i cal aprofitar-ho!!! Adjuntem el document.

Picnics_22042020

La Fundació Catalunya La Pedrera ens ha convidat a participar en les sessions gratuïtes del Programa REM. Adjuntem cartell

Online-REMS-CA-Manresa

Hem tingut coneixement de les noves incorporacions, als Equips d’atenció Primària de la Catalunya Central, enfocats a la salut comunitària. Aquestes incorporacions han començat al CAP Berga Centre amb una Dra. Dietista-Nutricionista i un Psicòleg com Referent de Benestar Emocional Comunitari.

Amb la voluntat de contribuir, en la mesura de les nostres possibilitats, en aquests programes de Salut Comunitària, adjuntem els cartells i esperem que, properament, podrem participar de les seves activitats. Creiem que son interessant tant per els nostres socis/es com per els diabètics/es del Berguedà i, mes endavant, de tota la Catalunya Central.

Adjuntem la MEMÒRIA 2021, aprovada en l'Assemblea General Ordinària del 5 de març de 2022.

 

220218 MEMORIA 2021 def2

QUE CAL FER AMB LES AGULLES, LLANCETES, XERINGUES I ALTRES ELEMENTS PUNXANTS I TALLANTS PROCEDENTS DE TRACTAMENTS DE SALUT (DE DIABETIS) FETS PELS PARTICULARS ALS SEUS DOMICILIS!