Notícies

Adjuntem les fotografies que ens han enviat sobre els Ajuntaments o monuments de color blau per el DMD 2022, el 14 de novembre de 2022. Volem agrair molt sincerament les mostres de solidaritat de tots ells:

Els que tenim constància son els Ajuntaments de: MANRESA, SOLSONA, SANTPEDOR, CASTELLGALÍ, SANT JOAN DE VILATORRADA, SANT FRUITÓS DE BAGES, SALLENT, SURIA, CASTELLGALÍ i SANT BARTOMEU DEL GRAU

 

Ja tenim les participacions de la GROSSA DE CAP D'ANY 2022 Només cal demanar-la personalment a les oficines de l'AdCc o per correu [email protected] o per telefon 93 877 19 11

Organitzat per el "Foro Español de Pacientes" s'ha celebrat avui dimarts, 27 de setembre de 2022, el 6º Encuentro Nacional de Pacientes. Aquest acte s'ha celebrat a Madrid i hem pogut seguir-lo en directa per streaming. Adjuntem l'enllaç del YouTube que té una duració de 8h amb un total de 29 ponències que, al nostre entendre son, totes elles, de gran interès.

https://youtu.be/IlXhSf13lpo

Avui han acabat les Colònies d'Estiu 2022 de l'AdCc amb plena satisfacció per part de les participants. Volem agrair públicament el treball voluntari dels metges, metgesses i monitores que han fet possible la seva realització. Moltes gracies a tothom!!

Us fem difusió d’una xerrada sobre fotoprotecció que farà l’equip de Salut Comunitària del CAP Sagrada Família de Manresa el proper dijous, dia 16 de juny a les 16h de la tarda, al Casal Cívic de La Font dels Capellans, de manera presencial i obert a tota la comunitat. Aquesta activitat està dirigida per la Dra. Fornés, amb la col·laboració de residents.

xerrada protecció solar 16 Juny

Hem rebut uns molt bons consells per sortir d'excursió, amb el bon temps bé de gust sortir i cal aprofitar-ho!!! Adjuntem el document.

Picnics_22042020

La Fundació Catalunya La Pedrera ens ha convidat a participar en les sessions gratuïtes del Programa REM. Adjuntem cartell

Online-REMS-CA-Manresa