Notícies

La Fundació Catalunya La Pedrera ens ha convidat a participar en les sessions gratuïtes del Programa REM. Adjuntem cartell

Online-REMS-CA-Manresa

Hem tingut coneixement de les noves incorporacions, als Equips d’atenció Primària de la Catalunya Central, enfocats a la salut comunitària. Aquestes incorporacions han començat al CAP Berga Centre amb una Dra. Dietista-Nutricionista i un Psicòleg com Referent de Benestar Emocional Comunitari.

Amb la voluntat de contribuir, en la mesura de les nostres possibilitats, en aquests programes de Salut Comunitària, adjuntem els cartells i esperem que, properament, podrem participar de les seves activitats. Creiem que son interessant tant per els nostres socis/es com per els diabètics/es del Berguedà i, mes endavant, de tota la Catalunya Central.

Adjuntem la MEMÒRIA 2021, aprovada en l'Assemblea General Ordinària del 5 de març de 2022.

 

220218 MEMORIA 2021 def2

QUE CAL FER AMB LES AGULLES, LLANCETES, XERINGUES I ALTRES ELEMENTS PUNXANTS I TALLANTS PROCEDENTS DE TRACTAMENTS DE SALUT (DE DIABETIS) FETS PELS PARTICULARS ALS SEUS DOMICILIS!

 

 

Avui 28 de juny de 2021 han pogut començar les Colònies d'Estiu 2021. El bon temps ens ha acompanyat i la casa de colònies, tal com es veu a la foto, es magnifica.

Tal com estava convocada varem poder celebrar l'Assemblea General Ordinària, de forma presencial, el passat 15 de juny. Es varem aprovar tots els punts presentats i es va informar que, de la demanda de l'adc contra nosaltres, ja tenim la sentència.

Resolució 15.06.2021 sentència nº 127/2021: sentència desestimant la demanda amb costes!!